Maria Obraztsova Z

 

Zij werd geboren in Estland (Narva) en begon met tekenen en schilderen aan de Academie voor Kinderkunst in Ivangorod (Rusland) toen zij 11 jaar oud was. In het jaar 2000, verhuisde Maria naar Spanje (Madrid) waar zij tot 2005 haar schildersopleiding heeft vervolgd. Sinds augustus 2016 woont en werkt zij in Nederland
Van 2002 tot heden heeft ze deelgenomen aan collectieve en individuele tentoonstellingen in landen zoals Spanje, BelgiŽ en Nederland.

Voor Maria is kunst het voedsel voor de ziel en het is de goddelijke essentie die we allemaal hebben en dat wordt uitgedrukt door middel van kunst. Het is cyclisch: hoe langer we in contact staan met schoonheid en harmonie, hoe groter en kostbaarder onze Essentie zal worden.

Aan de andere kant is kunst voor de kunstenaar een krachtig hulpmiddel dat in staat is de slapende geest te wekken, wat helpt het bewustzijn van de mensheid te vergroten en het gevoeliger te maken voor pijn, verdriet en ongeluk van anderen. Op deze manier is Art een trouwe bondgenoot van geŽngageerde kunstenaars, die willen dat onze planeet een plek wordt waar we allemaal gelukkig kunnen leven.

Email: mari72.obraz@gmail.com      Facebook / Instagram:  arty_shock_mariaoz